• Anne Vanschothorst

beyond harPoetry


In mijn zoektocht naar poëzie, een stem die het oneindige raakt, tijdloos is, verleidelijk en ontwrichtend, tracht ik zin te geven, onzin te verstaan en probeer ik zo de wereld te duiden. Ik verdwijn nog al eens in een mooiere wereld, een wereld van schoonheid en troost. Het echte stemgeluid van de ander in mijn werk, helpt mij om aardser te zijn, vollediger te zijn, mens te zijn. Mijn i am with the poet ! project is een realisatie dat ik het woord wil geven aan diegenen die zeggingskracht hebben door hun stem hoorbaar te maken in harPoetry : a voice in the world beyond words and the unspoken - in samenwerking met visual artists. Ik geloof in de transformerende en helende kracht van co-creatie en ARTfusion !

25 views
landscapemusicorg.png

'Minimal harp in landscape music reflects and evokes landscape, nature and place.' AV | LandscapeMusic.org