• Anne Vanschothorst

late zon

"Hoi Anne - eerst was ik een tijd heel erg stil. daarna heb ik gehuild. je kan van schoonheid blijkbaar huilen. dat wist ik nog niet. nu dan wat woorden - ben je heel erg dankbaar - late zon - staat me zo na - en dan deze late zon in harp in Anne." x Pom Wolff - dichter

late zon

het moet wel begonnen zijn

met een aarzeling

ik weet nog hoe ik haar

voor het eerst

misschien hield jij

een hand tegen je hoofd

of leunde je op een tafeltje

ik keek toen naar het gras

in de kamer die uiteindelijk

je had zoveel geschilderd al

ik weet dat ik opstond

en langzaam met een hand

zo langzaam heb jij ook

de donkere geploegde akker

met de rode zon

18 views
landscapemusicorg.png

'Minimal harp in landscape music reflects and evokes landscape, nature and place.' AV | LandscapeMusic.org