• Anne Vanschothorst

i am with the poet !


Momenteel ben ik bezig met research voor een muziek en poëzie project wat ik in september in samenwerking met uitgeverij Podium en met toestemming van de dichter ga starten. In het najaar zal ik beginnen met componeren. De opnames zullen dan hopelijk snel volgen. Het zal mijn eerste harPoetry album zijn voor Harp And Soul Music. Ik verheug me zeer !25 september last year i have signed a license agreement to use spoken poetry for a harPoetry project by an critically acclaimed poet that works for Uitgeverij Podium - at the moment i am on a sound search with my 47strings for my solo harp project - the outcome of these experiments will be the basis for the harPoetry that will be published as a full lenght album - it will be my official harPoetry debut on CD - how exciting !82 views
landscapemusicorg.png

'Minimal harp in landscape music reflects and evokes landscape, nature and place.' AV | LandscapeMusic.org