• Anne Vanschothorst

i am with the poet !


September this year i would have had an interview about my harPoetry project. And i was asked to share some audio with the "Over Poëzie en Muziek" radio program, but this particular program about music and poetry is no longer in the air.

Ik kreeg de volgende mail: Over Poëzie en Muziek gaat stoppen. Dat betekent dat er per direct niet meer uitgezonden zal worden. Met een schrijnend hart delen we je dit mee. We hebben dit programma werkelijk vol liefde gemaakt. En hebben ook enorm uitgekeken naar de uitzending met jouw prachtige muziek als item, en eveneens naar het telefoongesprek ter voorbereiding. Maar dat kan helaas niet meer doorgaan. Heel graag blijven we jou en je bijzondere muziek privé (ook als dichters zijnde) volgen. Het sprak ons vanaf de eerste noot die we hoorden aan. Op al het moois dat je nog zal maken. Hartelijks en alle goeds, Sabine en Mas - Over Poëzie en Muziek

NB the original recording of 2007 is not available anymore due to a pc crash - i replaced it with similar harpsounds recorded in 2015 this harPoetry is part of the HUIZEN VAN DORDRECHT EP with permission of the poet in 2008 and archived at the Dords Archief.

artwork = vincent mentzel

113 views
landscapemusicorg.png

'Minimal harp in landscape music reflects and evokes landscape, nature and place.' AV | LandscapeMusic.org